+ search

marketing-management

Degree type
MSc
Language of education
Dutch (100%)
Duration
12 months
Tuition fee EU/EEA
Please enquire
Tuition fee Non EU/EEA
Please enquire
Education type
Fulltime
Start of program
Please enquire
Application deadline
Please enquire
Accreditations
NVAO
Type of institution
Research University
City
Tilburg

Program description

De master Marketing Management biedt je de kans om een internationaal erkend diploma in marketingmanagement te halen. Deze wetenschappelijke opleiding geeft een uitstekende basis voor functies in het commercieel management.

Marketing is een vakgebied met vele gespecialiseerde disciplines zoals Brand Management, Marketing Communication en Marketing Channel Management. Daarbinnen gaan we dieper in op onderwerpen zoals het creëren van merken, het ontwikkelen en testen van advertenties en het opzetten van nieuwe distributiekanalen.

De inzichten zijn afkomstig uit de economie, strategie en economische psychologie en aan de hand hiervan worden de kerntaken van elke marketingmanager bestudeerd: kennis vergaren over marktsegmentatie, inzicht krijgen in hoe consumenten beslissingen nemen en het gebruik van marketinginstrumenten. Je leert hoe je theoretische kennis kunt inzetten voor een nieuwe en betere aanpak van marketing in de praktijk.

De masteropleiding Marketing Management biedt:

  • Een curriculum van topkwaliteit: ontworpen en onderwezen door ervaren praktijkmensen en academici van de afdeling Marketing van Tilburg University.
  • Een ideale combinatie van theorie en praktijk: je leert over de nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en gaat bovendien in op de ideeën, technieken, instrumenten en procedures die gangbaar zijn in de commerciële praktijk.
  • Je kunt zelf je taal kiezen:de masteropleiding Marketing Management wordt zowel in het Engels als in het Nederlands gegeven.
  • Leren op een betrokken en inspirerende manier: de onderwijsmethoden van de master Marketing Management staan hoog aangeschreven bij zowel studenten als alumni.
  • Je begint je carrière met een voorsprong: afgestudeerden van deze multidisciplinaire opleiding hebben de juiste papieren om de carrière te maken die ze voor ogen hebben, in welke marketinggerelateerde functie dan ook.

Admission requirements

Please enquire

More information about Master Admission

Facebook

Share your thoughts on
studying abroad.

Join the study in the Netherlands facebook community!

Facebook

Share your thoughts on
studying abroad.

Join the study in the Netherlands facebook community!

We use non-commercial cookies only. More information. Close this message.×