+ search

Economie en Informatica

Degree type
BSc
Language of education
Dutch
Duration
36 months
Tuition fee EU/EEA
Please enquire
Tuition fee Non EU/EEA
Please enquire
Education type
Fulltime
Start of program
Please enquire
Application deadline
Please enquire
Accreditations
Netherlands Government
Type of institution
Research University
City
Tilburg

Program description

Economie en Informatica bestudeert ontwikkelingen op het snijvlak van ICT en bedrijfseconomie. Afgestudeerden van deze opleiding zijn echte bruggenbouwers: we kunnen meedenken met de ICT-ers, en ook met de bedrijfseconomen.

Tijdens deze opleiding ben je vooral op strategisch gebied bezig met ICT. Dat studenten van deze opleiding van alle markten thuis zijn, bewijst een van de studenten die een vertaaltool ontworpen heeft.

Ben jij dus geïnteresseerd in zowel de technische, als de bedrijfseconomische kant van een bedrijf? Dan is Economie & Informatica misschien wel wat voor jou.

Als je echt een goed beeld wilt krijgen van de opleiding, kun je een dagje meelopen. Stuur daarvoor een mail naar im@tilburguniversity.edu. Je kunt ook een mailtje sturen voor het aanvragen van het digitaal proefstuderen. We bieden daarnaast online colleges aan. Ten slotte zijn er talloze voorbeelden opgenomen voor het maken van profielwerstukken.

Bachelor Economie en Informatica wordt een track.
De bacheloropleiding Economie en Informatica heeft in september 2012 haar laatste instroommoment en zal per 1 september 2013 niet meer aangeboden worden. Deze opleiding gaat dan verder als track in de bacheloropleidingen Bedrijfseconomie en International Business Administration. De opleiding wordt stapsgewijs afgebouwd, zodat de huidige studenten en de nieuwe studenten van september 2012 hun opleiding gewoon af kunnen ronden.

Admission requirements

Language requirements

IELTS overall band: 6.5, IELTS listening: 6, IELTS reading: 6, IELTS writing: 6, IELTS speaking: 6, TOEFL paper based: 577, TOEFL computer based: 233, TOEFL internet based: 90

More information about Bachelor Admission

Facebook

Share your thoughts on
studying abroad.

Join the study in the Netherlands facebook community!

Facebook

Share your thoughts on
studying abroad.

Join the study in the Netherlands facebook community!

We use non-commercial cookies only. More information. Close this message.×